Gyakran ismételt kérdések

Kérdések és válaszok

Erre nincs pontos válasz, rengeteg mindentől függ, hogy egy weboldal mennyi idő alatt készül el.Egy egyszerű bemutatkozó oldalt hamar össze lehet rakni, viszont egy komplex egyedi rendszert vagy egy webáruházat már tovább tart. Jó munkához idő kell.
Ez megint csak az igényektől függ, de mindig törekszünk arra, hogy jó áron nyújtsunk minőséget.
Bemutatkozó weboldal, webáruház, hírportál, közösségi oldal, vállalatirányítási rendszer, projektmenedzsment rendszer, böngészőben játszható (kattintgatós) játék, blog, Simple fizetés integráció, QR kód alapú jegy leolvasó és kezelő rendszer, tartalomkezelő rendszer, raktári szoftverek, biztonsági szoftver és még sok mást...
Minden weboldalnak, illetve webes alkalmazásnak más a hardverigénye. Egy egyszerű bemutatkozó weboldanalnak vagy blognak elég egy tárhely, viszont egy webáruhzának vagy nagyobb forgalmú webhelynek már ajánlott egy virtuális szerver bérlése. Segítünk felmérni weboldala igényeit és kiválasztani a legköltséghatékonyabb megoldást.
Biztonsági mentések készítése és biztonságos tárolása, biztonsági vizsgálat, szoftverek frissítése, tartalom készítés és frissen tartás, SSL tanúsítvány beállítása, műszaki hiba esetén a lehető leggyorsabban elhárítjuk a problémát.