Hirdessen nálunk

ByTech.hu

A ByTech.hu 2017 novemberében indult azzal a céllal, hogy minél több emberhez jussanak el a legérdekesebb technológiai és hozzá kapcsolódó hírek. Emellett folyamatosan teszünk közzé teszteket, mind írásos, mind videós formában. Azóta több tízezer ember olvassa cikkeinket hetente, rengeteg terméket teszteltünk és több mint 100 videót tettünk közzé YouTube csatornánkon.


Látogatóink

23 százaléka nő, 77 százaléka pedig férfi. Látogatóink több, mint fele a 25-44 éves korosztályba tartozik.

Látogatói csoportok

Olvasóinkat alapvetően három csoportra bonthatjuk.

Az első csoport a folyamatosan visszatérő látogatók, akik érdeklődnek a technológia iránt, megjelenések, hírek, tesztek.

A második csoport, akik valamilyen információt keresnek. Az oldalon rengeteg tutorial, illetve olyan cikk található, amely valamilyen technológia vagy informatikai segtséget és információt nyújt.

A harmadik csoport pedig, akik döntés előtt állnak, valamilyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni vagy éppen vásárlás előtt állnak és nálunk informálódnak.

 • Minőségi megjelenés

  Oldalunkon kizárólag minőségi tartalom jelenik meg, így olvasóink bíznak bennünk és sokszor a mi véleményünk alapján döntenek.

 • Szöveges hirdetések

  A legjobban teljesítő hirdetési forma nálunk a PR cikk, tökéletesen alkalmas termék vagy szolgáltatás bemutatására népszerűsítésére, márka ismertség növelésére, illetve megemlítendő, hogy egy ilyen cikk hatására előrébb kerülhet a keresési találotkban.

 • Vizuális hirdetések

  A weboldalon lehetőség van több helyen is képes, animált vagy videós hirdetések megjelenítésére.

 • Szponzor

  Lehetőség van arra, hogy hivatalos szponzorunkká váljon, így folyamatos megjelenést biztosítunk az oldalon.


Segítünk!

Megszervezzük az Önnek legmegfelelőbb kampányt, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson üzenete.


Akikkel eddig együtt dolgoztunk